Trainingen

Tijdens de circuittraining doen we zowel kracht- als conditie-oefeningen. Deze oefeningen liggen in een rondje en elke deelnemer voert een andere oefening uit. Na elke oefening schuift elke deelnemer een plekje op zodat hij/zij bij een nieuwe oefening komt. De tijd per oefening en het aantal rondjes varieert.
Het circuit is ongeveer 4 weken hetzelfde, je zult merken dat in week 2 de oefeningen al iets makkelijker gaan. Zo leert je lichaam. Maar voordat het té makkelijk wordt zijn er na 4 weken weer nieuwe oefeningen.
Omdat elke deelnemer een andere oefening uitvoert is het makkelijk om de oefening aan te passen aan jouw niveau ( of om rekening te houden met een blessure) maar er is wel de gezelligheid en motivatie van de groep.

Wil je een keer meedoen? Stuur een berichtje voor een GRATIS proeftraining op maandag om 19.00 uur.

Een TRX-taining is een echte krachttraining! Maar ipv gewichten gebruiken we ons lichaamsgewicht. Door kleine aanpassingen (stapje naar voren of achteren) maak je de oefening makkelijker of zwaarder. De hele training door zijn we bezig met houding en train je ook je balans. Daardoor is deze training heel erg goed voor je houding! Plus dat je werkt aan een sterker lichaam.

Wil je een keer meedoen? Stuur een berichtje voor een GRATIS proeftraining op maandag om 20.00 uur.

Wil je fit, sterk, soepel, strak en in de buitenlucht in beweging zijn? Dan is Bootcamp echt iets voor jou! Bootcamp bestaat o.a. uit: hardlopen ( je hoeft geen getrainde hardloper te zijn om deel te nemen aan deze training), intervaltraining en fitnessoefeningen in de natuur. De ideale work-out om je sterk, strak, slank en energiek te laten voelen in de buitenlucht!

Wil je een keer meedoen? Stuur een berichtje voor een GRATIS proeftraining op woensdag om 19.30 uur.

Combi-training

Circuittraining meets TRX meets kettlebell meets…
Krachttraining is de basis van deze training maar er wordt ook zeker aan de conditie gewerkt.
De trainingsmiddelen die we hiervoor gebruiken (TRX, kettlebel, elastiek, matje….) en de indeling ( circuitvorm, in duo’s of individueel)  kan elke keer anders zijn.
Een effectieve en afwissende training dus, geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters
Wil je een keer meedoen? Stuur een berichtje voor een GRATIS proeftraining op woensdag om 8.30 uur.

Het is ook mogelijk om te wisselen tussen de verschillende trainingen (als je bijv een flexibele baan hebt). Via een app kun je je eigen trainingen plannen!

PT of Duo-training

Wil je liever alleen of met z’n tweeën sporten? Ook dat is mogelijk. Dat kan in Eastermar outdoor of op je eigen locatie.
Sport je liever binnen? Ook dat kan bij Max Lifestyle in Burgum.
(kijk daarvoor op www.trainingsstudiomaxlifestyle.nl )
Bij belangstelling graag even een berichtje, dan kan ik je vrijblijvend laten weten wat ik voor je kan betekenen en wat de kosten hiervan zijn.
mbronproper@gmail.com of 06-11055644.